Uw eerste stap naar een perfecte pergola

SKc in Zolder levert enkel unieke producten. Hierbij zijn voornamelijk onze pergola’s het neusje van de zalm. Wij zorgen er ook voor dat de pergola mooi aansluit op de stijl van uw huis.

U moet eerst en vooral dus wat foto’s doorsturen, zodat wij kunnen bepalen wat het perfecte design is. Al onze ornamenten zijn 18de-19de eeuws georiënteerd en de ornamenten zijn vervaardigd uit gietijzer. Onze producten zijn vaak gerecycleerd en gaan een leven lang mee.

Wij leggen u verschillende designs voor en zien vervolgens wat het best past bij uw woning en persoonlijkheid. SKc uit Zolder respecteert traditiegetrouw de schoonheid van oude historische ornamenten en vervaardigt deze op een klassieke manier. Nadien werken wij verder met met staal, koper, arduin, gewapend glas of hout.

SKc staat voor ‘Service & Kwaliteit Center’ en dat maken wij altijd waar! Ondertussen sieren honderden pergola’s en prieeltjes de tuinen van tevreden klanten in zowel België, Nederland, Duitsland als Frankrijk. Verder specialiseren wij ons ook in allerhande verlichtingen en tuindecoratie.

Wij informeren u graag over al uw mogelijkheden en stellen met plezier een vrijblijvende offerte op. Contacteer ons daarom zo snel mogelijk, zodat wij u kunnen overtuigen van ons vakmanschap. 

Back to Top